Sport

Rezultate surpriză în Liga Naţională de handbal

Prin[i cu fi]uici la simulare
HC Vaslui a urcat un loc în clasamentul Ligii Naţionale, profitând de înfrângerea suferită de Energia Târgu Jiu, pe teren propriu, în faţa Politehnicii Timişoara, scor 26-27. Vasluienii au făcut cel mai bun meci al sezonului în faţa CSM Focşani, impunându-se cu scorul de30-15.
Etapa a 23-a a consemnat un rezultat surpriză la Galaţi, unde ocupanta ultimului loc, Danubius, a încurcat campioana, Minaur, obţinând primul punct din istoria clubului în Liga Naţională, scor 25-25.
Patru grupări se luptă, teoretic, pentru ultimele două locuri din play-off: HC Adrian Petrea Reşiţa, Minaur Baia Mare, Dunărea Călăraşi şi HC Vaslui.
Echipa fostului internaţional Adrian Petrea mai are însă nevoie de o victorie în următoarele 3 partide cu Poli Timişoara (deplasare), CSM Ploieşti (acasă), Minaur (deplasare) pentru a accede şi matematic în play-off. şi cel mai probabil o va obţine, astfel că HC Adrian Petrea va deveni a şaptea echipă calificată în play-off.
HC Vaslui, formaţia pregătită de un alt jucător important al României în ultimii 20 ani – Sandu Iacob – deţine, în schimb, cele mai mici şanse de a juca în play-off. Pe lângă faptul că are nevoie de 3 victorii cu Potaissa Turda (deplasare), Danubius Galaţi (deplasare) şi Dunărea Călăraşi (acasă), HC Vaslui depinde şi de jocul rezultatelor: Minaur să nu reuşească nicio victorie victorie în partidele cu Dunărea Călăraşi (acasă), Energia Tg. Jiu (deplasare) şi HC Adrian Petrea (acasă). Iar, la final, să câştige la cel puţin cu 5 goluri diferenţă cu Dunărea Călăraşi, pentru a fi favorizată de rezultatele directe în caz de egalitate de puncte cu trupa lui Aihan Omer.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button