EducatieLocal

Rezultate mulţumitoare

curs festiv2_adelin stanciu
Doar un singur şef de promoţie s-a clasat în topul primilor 10 absolvenţi cu cele mai mari medii la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Adelin Stanciu, şeful de promoţie de la Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui. Acesta a obţinut media 9,88, iar media celor patru ani de liceu a fost 9,99.
El este urmat de şefa de promoţie de la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, Andreea Paula Huţanu, care a fost notată cu media 9,73, apropiată de cea a celor patru ani de liceu-9,94.
Pe locul 3 în clasamentul şefilor de promoţie se regăseşte Mădălina Tudorache, care a avut media generală 10, după cei patru ani petrecuţi la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Ea a obţinut la bac media 9,65, fiind deja admisă la Imperial College din Londra.
Tot cu medie peste 9 la bacalaureat se află şi Georgiana Pascal, şefa de promoţie de la Liceul “{tefan Procopiu” Vaslui. La absolvirea liceului a avut media generală 9,80, iar la examenul naţional a obţinut 9,35.
Tudor Berezan, şeful de promoţie de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a primit 8,33 la bac, iar Diana Veica, şefa de promoţie de la Liceul “Ion Mincu” Vaslui a fost notată cu 7,75.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button