Sport

Rezultat fără istoric!


Cu biletele pentru medalii în buzunare, Sporting Juniorul Vaslui nu a forțat prea mult în fața Dunării Călărași, pierzând la limită, scor 1-2.
Jucătorii coordonați de Cornel Cracea sunt cu gândul mai mult la jocurile viitoare. Vasluienii vor avea o săptămână de foc. Mai întâi, formația vasluiană va disputa turul cu Viitorul Constanța, din semifinalele Cupei României U17, meci programat miercuri, 9 mai, de la ora 14, pentru ca sâmbătă, 12 mai, să dispute turul cu CSU Craiova, din semifinalele Ligii Elitelor U17.
Ambele partide vor avea loc la Vaslui, pe stadionul Municipal, iar puștii lui Sporting au scris istoria fotbalului juvenil, ducându-l în premieră la masa bogaților.
”Va fi o săptămână extraordinară. În premieră, o echipă de juniori din Vaslui a ajuns la un asemenea nivel. Suntem conștienți că va fi greu, însă nu avem ce pierde. Acum putem dovedi că nu întâmplător am ajuns la acest nivel”, a spus Cornel Cracea.
Fotbaliștii de la Sporting Juniorul fac apel la vasluieni să vină în număr cât mai mare, pentru a-i susține în cele două partide.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button