Revine Festivalul ”Mai cu Folk”


Primăria Vaslui continuă proiectul de revitalizare a muzicii folk în zonă, organizând cea de-a patra ediţie a Festivalului-concurs “Mai cu Folk”. Participarea se anunţă una bună, însă şi mai îmbucurător este faptul că printre concurenţi se regăsesc o serie de tineri din alte judeţe, motivaţi de muzica folk, gen care îi determină să creeze şi să viseze la frumos, muzică şi poezie. Pe lângă vasluieni, vor fi pe scena festivalului tineri folk-işti din Suceava, Botoşani, Iaşi, Târgu Ocna, Moineşti – Bacău, Târgu Neamţ – Neamţ, Luduş- Mureş.
Juriul va avea misiunea de a-i selecta pe cei mai buni din concursul propriu-zis, participanţii încercând să suprindă cu melodii deja consacrate, în speranţa că vor obţine unul premiile puse la bătaie de organizatori.
Spectacolul se va încheia cu recitalul lui Mircea Baniciu, concert programat de la ora 17, în parcul Copou. Concursul se va derula de la ora 11. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va muta la Casa de Cultură.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *