ActualitateLocal

Reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru tâlhărie

cantaret-italian-retinut-pentru-pornografie-infantila-in-romania
Doi frați, în vârstă de 32, respectiv 36 de ani, din comuna Oltenești au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tâlhărie calificată.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a doi bărbați – M. Marian, de 36 de ani și M. Mihai, de 32 de ani domiciliați în comuna Oltenești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tâlhărie calificată, fapte săvârșite față de un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate.
În fapt, în ziua de 17.11.2016, persoana vătămată s-a deplasat la locuința unui vecin. În imobilul acestuia se aflau cei trei fii ai bărbatului – M. Marian, M. Mihai și M. Cristi care consumau băuturi alcoolice împreună cu un alt vecin. Partea vătămată a fost invitată de aceștia pentru a consuma băuturi alcoolice.
La un moment dat, partea vătămată a scos din buzunarul pantalonilor suma de 680 lei și a luat o bancnota de 50 lei pe care i-a dat-o lui M. Mihai pentru a cumpăra băuturi alcoolice și țigări. După un timp, în urma unui conflict spontan, M. Marian a lovit partea vătămată. În acest moment, bărbatul a intenționat să plece însă a fost oprit de către M. Marian și M. Mihai care l-au imobilizat și l-au deposedat de suma de 630 lei.
M. Marian și M. Mihai au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă.
Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.

Related Articles

Back to top button