ActualitateLocal

Reținuți pentru violare de domiciliu

maramures-unan-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-conducere-fara-permis
Polițiștii vasluieni au reținut șase tineri din comunele Solești și Miclești care au săvârșit infracțiuni de violare de domiciliu și distrugere, respectiv complicitate la aceste fapte.
Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a șase tineri – V. Constantin, de 17 ani, din comuna Solești, M. Nicolae, de 18 ani, din comuna Miclești, B. Alexandru, de 18 ani, din comuna Solești, C. Lucian, de 21 ani, din comuna Solești, T. Petrișor, de 18 ani, din comuna Solești și L. Mădălin, de 18 ani, din comuna Miclești bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și complicitate la aceste fapte.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 28/29 iunie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cei șase s-au hotărât să se răzbune pe un tânăr din localitatea Pribești, comuna Codăești cu care unul dintre ei avusese un conflict anterior. În acest sens L. Mădălin a cumpărat 2 litri de benzină de la o stație de carburant și s-a deplasat cu autoturismul condus de B. Alexandru către localitatea Pribești, fiind însoțit de ceilalți tineri.
Când au ajuns în dreptul unei locuințe despre care bănuiau că aparține tânărului pe care intenționau să se răzbune, patru dintre ei, au pătruns fără drept în curtea locuinței respective și au aruncat către ușa și acoperișul imobilului sticle cu benzină și material textil căruia i-au dat foc. În tot acest timp ceilalți doi tineri au rămas în autovehicul.
Tinerii au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoaria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button