ActualitateLocal

Reținuți pentru infractiuni

maramures-unan-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-conducere-fara-permis
Polițiștii bârlădeni au continuat cercetările într-un dosar penal în care mai multe persoane sunt cercetate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Bârlad. Alte șapte persoane au fost reținute și prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Bârlad sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au continuat cercetările și au probat activitatea infracțională a altor șapte persoane – B. Marian, de 27 de ani, R. Cosmin, de 28 de ani, R. Dan, de 25 ani, M. Adi, de 20 ani, R. Marian, de 36 ani, O. Marius, de 35 ani și B. Ionuț, de 26 de ani, domiciliate în municipiul Bârlad.
Pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 ore fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare, loviri sau alte violențe și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
Din cercetările efectuate până în prezent de polițiști a reieşit faptul că, în ziua de 26 iunie a.c., aceste persoane au exercitat, în locuri publice, acte de violență și amenințări.
Bărbații au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lor parchetul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button