ActualitateLocal

Reținuți pentru infracțiuni cu violență

arest_37472300
Polițiștii de investigații criminale au reținut doi tineri din municipiul Huși care au săvârșit infracțiuni cu violență asupra unei persoane aflate într-o stație destinată autovehiculelor pentru transportul în comun.

În noaptea de 15/16.06.2016, Poliția municipiului Huși a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 21 ani, din municipiul Huși, cu privire la faptul că a fost lovit de două persoane, în timp ce se afla pe stradă.
Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși a rezultat faptul că în seara de 15.06.2016, tânărul se afla, alături de alte persoane, pe strada Calea Basarabiei, din municipiul Huși, în stația destinată autovehiculelor pentru transportul în comun. La un moment dat, în zona respectivă au venit C. Valeriu, de 25 ani și C. Ioan, de 28 ani, ambii din municipiul Huși. Cei doi au lovit tânărul, în vârstă de 21 ani, având pe mâini obiecte contondente. Ulterior, deși victima căzuse, tinerii au continuat să o lovească cu pumnii și picioarele și au solicitat martorilor să nu intervină. Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul municipal Huși, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cerebral, plagă contuză regiunea parietală dreapta prin agresiune”.
În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe C. Valeriu și C. Ioan pentru 24 ore, fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Aceștia sunt persoane cunoscute cu antecedente penale pentru comiterea de infracțiuni cu violență.
Față de cei doi s-a dispus cercetarea în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button