ActualitateLocal

Reținut de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism, având permisul suspendat

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Miclești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 1 iunie 2023, ora 14.25, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe drumul comunal DC 12, în localitatea Chircești, comuna Miclești, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 44 de ani, din Miclești.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul deține permis de conducere, dar are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Acesta fusese depistat la data de 18 martie 2023, în localitatea Chircești, conducând un autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 6 iunie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Astăzi, 7 iunie 2023, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button