ActualitateLocal

Renault Espace căutat în Spania, depistat la P.T.F. Albiţa

s560x316_vama_Albita
Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism Renault Espace care figura ca fiind declarat furat de autorităţile din Spania.
La sfârşitul săptămânii trecute, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Valeriu P., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Renault Espace, înmatriculat în Franţa.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind declarat furat, semnalare introdusă de Spania.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Franţa, de la o societate de profil şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.750 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button