ActualitateLocal

Remorcă cu număr fals de înmatriculare, descoperită în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat tractând o remorcă ce avea aplicat un număr fals de înmatriculare.

În data de 13 iunie  a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română şi R.Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule formate dintr-un microbuz și o remorcă având aplicată o plăcuţă din carton pe care era scris numărul de înmatriculare al vehiculului trăgător.

„Existând  suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcii, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că aceasta figurează înmatriculată în Franţa”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button