Record de amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

În ultimele 48 de ore, polițiștii vasluieni au depistat 110 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 14.500 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 21 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, acestea fiind sancționate contravențional, cu amenzi în cuantum de peste 5.250 lei.

”Scopul forţelor de ordine care desfășoară activități de verificare nu este aplicarea de sancţiuni. Ne dorim ca toți cetățenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii. Suntem şi vom fi prezenţi permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei!”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 82 de obiective/locații de interes, 152 de mijloace de transport persoane și au fost legitimate peste 880 de persoane.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *