Sport

Reacţia Mirelei Lavric după ce a fost prinsă dopată:”Meldoniumul mi-a fost prescris după mai multe probleme de sănătate”

lavric-150x150
Sportiva română a fost suspendată temporar, marţi, de către Federaţia Română de Atletism.

“Sunt o sportivă de nivel înalt, am concurat foarte mulţi ani la nivel înalt, am făcut performanţă de atăţia ani. Am făcut zeci de controale antidoping, pe plan internaţional, naţional, mereu a fost totul în regulă, am concurat curat, am făcut un sport curat. După cum stiţi, cu acest medicament este o problemă pe plan mondial, l-am folosit, dar l-am folosit până în decembrie 2015.
Şi eu sunt şocată de această veste. Deocamdată încă se fac teste să vadă la cât timp iese din organism. Nu se ştie nimic. Mi-a fost prescris după mai multe probleme, sinuzita mea cronică, probleme cardiace, şi l-am folosit la prescripţia medicului. Este un şoc, sunt foarte, foarte supărată, încerc să-mi adun puterile, să merg mai departe. A fost un medicament permis până în decembrie, l-am folosit datorită problemelor pe care le-am avut. Sigur fac apel. Nu cred că e corect ce se întâmplă, acest medicament a fost permis, l-am folosit cât timp a fost permis. Este o lovitură prea puternică, prea dureroasă pentru mine. Nu pot să mă gândesc mai departe. Încă nu am luat legătura cu fetele din ştafetă. Vreau să-mi cer scuze prin intermediul acestui interviu. N-a fost nimic cu intenţie şi regret enorm de mult”, a spus Lavric pentru Dolce Sport.

Mirela Lavric a câştigat, alături de Bianca Răzor, Adelina Pastor şi Andrea Miklos, medalia de bronz la ştafeta de 4 x 400 m, la Campionatele Mondiale de la Portland.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button