ActualitateLocal

Razie de amploare a polițiștilor în municipiul Huși

În perioada 16 – 17 aprilie 2022, peste 60 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economice, au desfășurat pe acțiuni, cu efective mărite, pe raza municipiului Huși și în comunele arondate.

Prin desfășurarea acțiunilor, s-a urmărit creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii prin prezenţa activă a polițiștilor, în vederea prevenirii activităţii infracţionale şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, în zonele cu risc criminogen ridicat.  

Activitatea polițienească a vizat asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea faptelor cu violenţă și prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, dar și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului, prin efectuarea de controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în sfera alimentației publice.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate peste 250 de persoane, controlate peste 150 de vehicule și verificate peste 15 societăți comerciale, din care 4 localuri care organizau discoteci.

De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35. 000 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button