EducatieLocal

Punctaje mari la gradaţiile de merit

maria ciulei
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a dat publicităţii lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice vasluiene care s-au înscris la gradaţiile de merit din acest an. Cei mai mulţi sunt la învăţători, unde 59 de cadre didactice au fost punctate de comisia de evaluare. Cel mai bun punctaj l-a obţinut Monica Maria Coman, actualul director adjunct al Şcolii “Constantin Parfene”, care a obţinut 99 puncte.
La educatoare au depus dosarele 44 de dascăli, Daniela Lefter, de la Grădiniţa nr.6 Vaslui, structură a Şcolii “Dimitrie Cantemir”, obţinând 96,25 de puncte, ce a clasat-o pe primul loc.
La română s-au obţinut cele mai bune punctaje în acest an. Trei dascăli au primit câte 99,5 puncte. Este vorba despre Mihaela Bahman, directorul adjunct al Şcolii “Ştefan cel Mare”, Greta Ciobotaru, şi profesoara Aniţa Avram Rusu, de la Şcoala “Elena Cuza” Vaslui. De asemenea, Daniela Oatu, de la Şcoala “Ştefan cel Mare”, a primit 99 de puncte. În total, la română, 2o de cadre didactice care au depus dosare pentru obţinerea bonificaţiei.
La limbi moderne, cel mai bun punctaj îl are Narcis Aprodu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK), cu 89,5 puncte la limba engleză.
La matematică, actualul director adjunct de la LMK, Sergiu Romaşcu, are cel mai mare punctaj, acumulând 97,2 puncte. Pe listă se mai regăseşte şi directorul Liceului “Ştefan Procopiu”, Aurel Dumitru, cu 81,6 puncte.
La geografie, Cristina Gheţeu, de la Şcoala “Ştefan cel Mare” Vaslui, are cel mai bun punctaj, primind 95,25 puncte.
Printre dascălii cu cel mai mare punctaj la gradaţiile de merit din acest an se numără şi Maria Ciulei. Actualul inspector general adjunct al ISJ a primit 99,5 puncte din o sută posibile.
La directori, actualul director al Colegiului “Anghel Rugină”, Daniela Popescu, se află în fruntea listei, cu 96,5 puncte. Inspectorul pentru învăţământul preşcolar, Zoe Popescu, se află pe poziţia a treia, cu 93 de puncte, urmată de Daniela Laic, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu 92 de puncte.
La contabili, Mihaela Soroceanu, de la Liceul “Ştefan Procopiu”, are cel mai mare punctaj-89,5 puncte, iar la administratori, Cristian Petrică Ionescu, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negreşti, are 65,88 puncte, cel mai bun punctaj.
La bibliotecare, Ludmila Luminiţa Zurlan, de la Colegiul “Marcel Guguianu” Zorleni, se află în fruntea listei, cu 98 de puncte, iar la secretari, Georgeta Grigorescu, de la Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui, are 96 de puncte, cel mai bun punctaj.
În total, 312 cadre didactice concurează pentru cele 186 de gradaţii de merit. Lista finală va fi dată publicităţii după contestaţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button