PS Ignatie, Episcopul Hușilor, îi așteaptă pe vasluieni la Cănțălărești

Duminică, 4 iulie, de la ora 8.00, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, va fi prezent în localitatea Cănţălăreşti, comuna Ştefan cel Mare, la manifestările dedicate cinstirii Sfântului Voievod Ştefan cel Mare, cu prilejul împlinirii a 517 ani de la trecerea sa în veşnicie.

În prima parte a zilei, Preasfinţia Sa va oficia Sfânta Liturghie pe un podium amenajat în apropierea statuii Sfântului Voievod Ştefan cel Mare din localitate.

Este pentru al doilea an consecutiv când Părintele Episcop Ignatie participă la evenimentul de la Cănţălăreşti, organizat de Primăria comunei Ștefan cel Mare, și care va constitui o adevărată sărbătoare dedicată cinstirii Sfântului Voievod Ştefan cel Mare.

După slujba religioasă, actorii Teatrului ”Victor Ion Popa” din Bârlad îl vor aduce printre noi pe domnitorul Ștefan cel Mare.

Ziua va continua cu un adevărat maraton folcloric. Vor fi în mijlocul vasluienilor Ion Paladi, Silvia Ene, Grupul Sonora, Igor Cuciuc, Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu și Mihai Ciobanu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *