ActualitateLocal

PS Ignatie a premiat elevii olimpici la Religie și la „Cultură și spiritualitate românească”

Episcopia Hușilor a premiat și în acest an performanța. Pe lângă numeroasele burse sociale sau de studiu oferite pe parcursul anului școlar, Centrul Eparhial Huși a premiat, de Ziua Internațională a Copilului, elevii care au obținut rezultate bune la Olimpiada de Religie şi la Olimpiada interdisciplinară „Cultură şi spiritualitate românească”, în anul şcolar 2022-2023.

Evenimentul a avut loc în cadrul programului eparhial „Bun venit copilărie!”, ediția a VI-a, intitulată „Prin joc, în viață!” dedicată Zilei internaționale a copilului, în prezența a peste 2.300 de copii din cuprinsul Episcopiei Hușilor.

Părintele Episcop Ignatie i-a felicitat pe elevi și pe profesorii lor îndrumători pentru perseverenţa lor, remarcând rezultatele deosebite obţinute şi numărul mare de tineri interesați de valorile spiritualităţii ortodoxe.

Elevii care au obţinut rezultate deosebite la fazele naţionale ale Olimpiadei de Religie, ale Concursului național “Cultură şi civilizație în România” şi ale Olimpiadei naţionale interdisciplinare „Cultură şi spiritualitate românească”, au primit din partea Ierarhului Huşilor premii în bani, cărți și dulciuri, iar cei care au participat la etapele județene ale acestor competiţii, diplome, cărți și dulciuri. Au fost premiați 107 copii.

De asemenea, diplome și cărți au fost oferite și profesorilor îndrumători.

Toți participanții au putut lua parte și la programul pregătit pentru Ziua internațională a Copilului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button