Sport

“Principala armă a adversarilor e viteză”

handbal
Antrenorul Politehnicii Timişoara, Pero Milosevic, ştie că principala armă a vasluienilor este viteza.
“Vasluiul joacă rapid acasă, nu am înţeles cum au putut să piardă aşa de drastic pe teren propriu cu Turda, iar apoi au făcut o partidă magnifică cu CSM Bucureşti. Băieţii sunt un pic obosiţi, dar ne aşteptam la asta. Avem deplasări lungi, de multe ore. Aceasta ne este meseria, suntem profesionişti şi trebuie să jucăm cât mai bine. Vasluiul e o echipă luptătoare, cu un antrenor bun, cu un public fenomenal. Trebuie să jucăm fenomenal în apărare, iar după ce vom da gol sau vom pierde mingea va trebuie să ne repliem repede, pentru ca Vasluiul fuge mult. Va fi cu siguranţă un meci mai greu ca în Estonia, va trebuie să jucăm mult mai bine ca să câştigăm”, a declarat Milosevic.
Extrema Filip Marjanovic nu se plânge atât de mult de oboseală şi a constatat că liga românească e una foarte tare.
“Nu avem mult timp de odihnă după victoria din Estonia, deoarece călătorim la Vaslui. Au bătut-o pe CSM Bucureşti la ultimul meci şi asta spune mult despre spiritul lor. Suntem într-o formă bună, am câştigat şi la Constanţa, acum sperăm o nouă victorie. Nu suntem obosiţi, deşi am călătorit mult în aceste săptămâni. Suntem profesionişti, trebuie să ne pregătim pentru fiecare meci să fim într-o formă bună. Campionatul românesc e foarte tare. M-au avertizat prietenii că acest sezon va fi foarte echilibrat şi m-am convins. Sunt echipe ce joacă foarte bine acasă, oricine poate bate pe oricine. Cred că trebuie să ne concentrăm pe defensivă în primul rând, pentru că avem o apărare bună şi portari buni. Cred că va fi un meci mai dificil ca cel din Estonia”, a declarat extrema stângă a naţionalei Serbia.
Meciul se joacă mâine, de la ora 18.30, şi nu va fi televizat. Casa de bilete se va deschide de la ora 16, iar biletul costă 10 lei, intrare generală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button