Primarul comunei Șuletea le cere localnicilor să nu mai stea la terase, iar cumpărăturile să le facă numai la intrarea în magazin

Primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș, a anunțat, printr-o postare pe pagina de facebook, că, printr-o hotărâre a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, s-a decis o serie de măsuri de protecție a populație.

Acesta i-a rugat pe cetățeni să nu mai staționeze la terase, iar cumpărăturile să le fac direct de la intrarea în magazin.

Măsurile vin pe fondul creșterii numărului de persoane diagnosticate pozitiv în comunitate.

”Având în vedere că în ultimul timp tot mai multe persoane din județul nostru (și din comuna noastră) au fost diagnosticate pozitiv cu noul virus COVID -19, vă aduc la cunoștință că astăzi am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Șuletea, unde am adoptat prezenta hotărâre! Am rugămintea să dați curs solicitării noastre și să vă protejați cât mai bine! Evitați aglomerările și purtați mască de protecție! Spălați-vă mâinile cât mai des cu apă și cu săpun! Rog în mod special agenții economici să nu mai permită intrarea clienților în magazin, cumpărăturile făcându-se doar la intrarea în magazin! De asemenea, cumpărăturile vor putea fi vândute doar pentru acasă! Staționarea pe terase va fi strict interzisă pe această perioadă!”, anunță primarul Tamaș.

Decizia CLSU Șuletea rămâne în vigoare până pe 23 august.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *