Saturday , 1 October 2022, 10:01

Primăria Vaslui le cere cetățenilor să se îngrijească de spațiile verzi

Primăria municipiului Vaslui, prin salariații Direcției de Gospodărire Urbană și SC Goscom SA Vaslui, face eforturi, în această perioadă, pentru păstrarea unui aspect îngrijit al orașului, cu rezultate bune, apreciate atât de voi, cetățeni ai municipiului, cât și de participanții la Serbarea Florilor și la Festivalul-concurs Mai cu FOLK, cele două evenimente de marcă din weekendul 21-23 mai.

Cu toate acestea, eforturile municipalității trebuie să fie dublate de cele ale fiecăruia dintre vasluieni, persoane fizice sau agenți economici, care au obligația de a-și îngriji spațiile verzi, de a asigura cosirea și curățenia acestora.

Vă adresăm pe această cale îndemnul de a începe de îndată igienizarea corespunzătoare a zonelor de vegetație pe care le aveți în proprietate, de a face front comun în demersul anual al municipalității pentru ca imaginea orașului nostru să fie păstrată.

Primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl, transmite vasluienilor următorul mesaj: ”Vreau să mulțumesc acelor vasluieni care sunt alături de noi, dând dovadă de responsabilitate și demonstrând aptitudini de buni gospodari și să îi asigur de întreaga mea considerație! Am încredere că exemplul lor va fi preluat și vom reuși împreună să păstrăm curățenia municipiului Vaslui!

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *