ActualitateLocal

Primăria Bârlad face apel la cetăţeni şi la oamenii de afaceri să doneze bani pentru materiale sanitare

Primăria municipiului Bârlad a lansat un apel către persoanele fizice şi reprezentanţii mediului de afaceri să doneze bani pentru achiziţionarea de materiale sanitare necesare la Spitalul de Urgenţă “Elena Beldiman”, aflat în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus.

“Pentru procurarea necesarului de materiale sanitare pentru protejarea personalului, dar şi pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ Bârlad, prin intermediul Primăriei şi al Consiliului Local Municipal Bârlad, face apel la toate persoanele fizice şi juridice din municipiul Bârlad să susţină financiar achiziţionarea următoarelor materiale, conform listei de necesităţi actuale. Astfel, este nevoie urgentă de măşti pentru pacienţi, combinezoane, viziere, măşti cu viziere, halate de unică folosinţă, mănuşi pentru consultaţie, dezinfectanţi pentru tegument şi pentru suprafeţe, maşină de spălat cu barieră igienică, echipament-costume pentru personalul medical”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Bârlad.

Potrivit acestora, toate sumele de bani ce se vor strânge vor fi folosite exclusiv conform dorinţei donatorilor. De asemenea, numele celor care vor dona nu vor fi făcute publice decât la solicitarea expresă a fiecărei persoane în parte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button