ActualitateLocal

Pompierii intervin pentru evacuarea apei din trei curţi, în comuna Zorleni

Pompieri militari din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui intervin, vineri dimineaţă, pentru evacuarea apei adunate în urma precipitaţiilor abundente în trei curţi ale unor locuinţe situate în comuna Zorleni.

”Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu autospecială dotată cu două motopompe, în comuna Zorleni, pentru evacuarea apei din trei curţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Potrivit acestuia, nu au fost semnalate probleme deosebite în cursul nopţii de joi spre vineri, când în mai multe localităţi din judeţ s-au înregistrat precipitaţii abundente şi frecvente descărcări electrice.

La numărul de urgenţă 112, a fost anunţată dispariţia unei persoane, însă în momentul în care echipe de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari au demarat căutările, aceasta a revenit la domiciliu.

De asemenea, în localitatea Strâmtura, o femeie care circula împreună cu copilul său în vârstă de 10 ani, s-a răsturnat cu maşina. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Poliţiei, ai Serviciului de Ambulanţă şi ai Secţiei Drumuri Naţionale, în zonă fiind adunate aluviuni. Cei doi pasageri au reuşit să se autoevacueze şi au refuzat transportul la spital.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button