Polițiștii fac cercetări în cazul unui adolescent de 17 ani lovit şi înjunghiat

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări după ce un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în picior şi lovit în zona capului, duminică noaptea, în localitatea Telejna.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de mama băiatului.

”Colegii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit persoana vătămată, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Din primele verificări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi şi al consumului de alcool, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Sunt indicaţi nişte prezumtivi autori, dar împrejurările în care s-a produs agresiunea urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, victima a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi prezenta o hemoragie puternică.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *