ActualitateLocal

Plata electronică a taxelor şi impozitelor locale

În vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei de la ghişee şi în spaţiile de aşteptare şi pentru evitarea răspândirii infecţiei cu COVID-19 (coronavirus), rugăm contribuabilii să efectueze achitarea obligaţiilor fiscale prin mijloace electronice de plată: internet banking, respectiv online prin ghiseul.ro .

Profită acum de serviciile de plată electronică a impozitelor şi taxelor locale puse la dispoziție de Municipiul Vaslui prin Serviciul Finanțe Publice Locale. Fie că optezi pentru Internet Banking sau pentru plata electronică prin card bancar (prin ghiseul.ro), ambele servicii sunt la fel de practice si sigure.

Sistemul de plată electronică a impozitelor şi taxelor locale, pune la dispoziția contribuabililor, liste detaliate ale taxelor şi impozitelor locale datorate, liste detaliate ale plăților efectuate, precum şi posibilitatea de a efectua plata obligațiilor fiscale prin mijloace electronice.

Toate datele indicate sunt actualizate zilnic.

Astfel, pentru desfăşurarea în  condiţii de normalitate a activităţilor specifice de încasare/eliberare documente, vă recomandăm să utilizaţi mediul on-line.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button