ActualitateLocal

Planuri mari la Stefan cel Mare

DSC_3859
Mihai Moraru, candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Ştefan cel Mare, şi-a prezentat echipa de consilieri locali pentru noul mandat.
“Cu ei vreau să fac echipă şi să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Avem pe listă de la pensionari, fermieri, până la dascăli şi cadre medicale. Să fii consilier nu e simplu. Ai responsabilită]i, iar în cei patru ani vor fi puşi la treabă”, a spus Mihai Moraru.
La momentul lansării candida]ilor la consiliul local a participat şi liderul jude]ean PSD, Dumitru Buzatu, care a ]inut să remarce faptul că la Ştefan cel Mare există un primar care şi-a făcut cu adevărat treaba şi care merită încă un mandat.
“Avem numeroase proiecte, iar cel mai important e cel prin care dorim să introducem re]elele de apă în toate localită]ile rurale. Proiectul este de 160 milioane de euro, iar pentru a-l implementa e nevoie de oameni de genul Mihai Moraru, cu care po]i colabora”, a spus preşedintele Buzatu.
În ultimii ani, autorită]ile din Ştefan cel Mare au finalizat investi]ii ample, care au dus la o schimbare în bine a comunei. Una dintre ele este legată de asfaltarea satului Călugăreni. În acest an vor beneficia de asfalt în sat şi locuitorii din Bârzeşti, Munteneşti şi Brăhăşoaia.
“Lucrăm deja la proiectele pentru asfaltarea satelor Mărăşeni, Ştefan cel Mare şi Căn]ălăreşti. Alimentarea cu apă în aceste sate este finalizată în procent de 90 la sută şi va fi mult mai uşor de turnat covorul asfaltic”, a completat Mihai Moraru.
Tot cu acest prilej a fost pus în dezbatere publică proiectul de înfiin]are a sistemului de distribu]ie a gazelor naturale în comună.
“Ne aflăm în faza strângerilor de semnături de la cetă]enii din satele Mărăşeni, Ştefan cel Mare şi Căn]ălăreşti, fiindcă pentru faza finală a proiectării ne-au fost solicitate un număr cât mai mare de semnături ale cetă]enilor acestor trei sate, doritori a se branşa la re]eaua de gaze”, a mai precizat primarul.
În acest an se mai lucrează la şcoala din Ştefan cel Mare, care va fi gata la începutul lunii septembrie, iar locuitorii din Mărăşeni vor avea propriul cămin cultural, lucrările urmând a fi demarate în cel mai scurt timp.
DSC_3857DSC_3892

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button