Sport

Peste 80 de copii la prima ediție a Cupei Gambit la șah

Peste 80 de copii din Vaslui, Huși, Focșani, Iași și comunele limitrofe Hușiului au concurat la turneul de șah Cupa GAMBIT Husi, omologat de către Federația Română de Șah.

Organizarea a fost una ireproșabilă, în decorul mirific al Cabanei silvice de la Valea Teiului.

”Turneul a fost un succes, copiii noștri ne-au demonstrat încă o dată cât de mult pot și cât de mult au învățat, au progresat; faptul că își doresc mai mult și că sunt atenți la lecțiile noastre. Turneul face parte din Proiectul “Șah pentru copiii din zona rurală a județului Vaslui”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui. Din nou, am reușit să câștigăm primele locuri și astfel să reprezentăm cu cinste județul nostru, comunitatea noastră”, a spus Marius Ursan, inițiatorul și organizatorul turneului.

Pe lângă competiția propriu-zisă, copiii au participat la diferite activități sportive și recreative, cum ar fi drumeții prin pădure, Turneu Klotz, Turneu de fotbal, Talente, Foc de tabără, Spectacol muzical organizat de către cei mici, Scaune muzicale, jocuri de cunoaștere, toate cu premii, și o vizită la Episcopia Hușilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button