ActualitateLocal

PERSOANĂ REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ


O femeie din municipiul Bârlad, cercetată pentru mai multe fapte de contrabandă, a fost reţinută ieri de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui .

În ziua de 28 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au depistat în flagrant, în zona unei piețe de pe raza municipiului Bârlad, o femeie în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate. Aceasta deţinea, fără drept, în vederea comercializării, 100 de țigarete cu timbre de acciză din Republica Moldova.
Femeia a fost condusă la sediul Poliției municipiului Bârlad, unde a fost audiată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Având în vedere că aceasta este cercetată pentru comiterea aceluiaşi tip de infracţiune în alte 8 dosare penale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vaslui au dispus prin ordonanţă reţinerea femeii pe o perioadă de 24 de ore.
În cursul acestei zile, femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.
Unitatea de parchet a dispus pe numele ei măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button