ActualitateLocal

Permis fals, prezentat la controlul de frontieră

index
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un tânăr cu cetăţenie română şi R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În ziua de 22 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, în P.T.F.Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, Vichentie C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 19 de ani, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, iar persoana în cauză nu deţine permis de conducere.
Cu privire la cele constatate, Vichentie C. a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat este fals sau falsificat.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de uz de fals.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button