Pe urmele handbaliștilor HC Vaslui


Handbaliștii de la HC Vaslui au lipici la elevi. Peste 40 de elevi ai Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui i-au aplaudat la scenă deschisă pe Bogdan Pralea, Adrian Țenghea și restul lotului pregătit de Bozo Rudic.
Gazdă a fost profesorul Cristi Enache, un dascăl care iubește handbalul și pe care l-a practicat în tinerețe.
Acesta a reușit să ofere o zi de neuitat copiilor, pe care i-a pus la joacă în compania handbaliștilor, care s-au lăsat frâu distracției.
”Mă bucură o asemenea inițiativă. Numai în Germania am văzut cum echipele se promovează în școli. Îl felicit pe domnul profesor pentru idee și sperăm să participăm și în alte școli. E o oportunitate de promovare a handbalului în rândul copiilor”, a spus Bozo Rudic.
Jucătorii s-au simțit formidabil și sunt bucuroși că elevii îi cunosc și vin la meciurile de acasă.
”M-am simțit foarte bine în mijlocul copiilor. Ar trebui să avem cât mai des asemenea întâlniri. A fost o zi minunată”, a spus Bogdan Pralea.
Obiectivul întâlnirii a fost de a atrage copiii către mișcare.
”Cea mai importantă concluzie ar fi aceea că evenimentul şi-a atins obiectivele, de a face cunoscute valenţele sportului, de a atrage copiii, elevii către mişcare, către sport, foarte mulţi dintre ei practicând deja handbalul”, a spus profesorul Cristi Enache.
Finalul a aparținut sesiunii de autografe și fotografii, jucătorii invitându-i pe copii să-i susțină la următoarele jocuri de acasă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …