ActualitateLocal

Pe podium la ”Eu vreau să fiu o stea”


Casa de cultură “Ion Creanga” din Târgu Neamț a fost gazda celei de-a II-a ediții a Festivalului-concurs național de muzică pentru copii “Eu vreau să fiu o stea”, care s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, respectiv 2-3 decembrie.
Concursul a fost structurat pe mai multe secțiuni: piese de iarnă, piese în română, piese din repertoriul internațional.
La start au fost înscriși aproape 190 de elevi, printre care și 4 elevi de la Palatul Copiilor Vaslui, membri ai Cercului de muzică ușoară, coordonat de prof. Alin Bulboacă. Este vorba de Alexia Dudău, Miruna Lazăr, Briana Corlățan și Cosmina Donose.
Juriul a avut următoarea componență: Daniela Blănariu-profesor de canto, Simona Manolache, profesoară de canto, Claudiu Bulete-compozitor, Tudor Turcu-câștigător X-Factor 2012, Sandi Vovk-Slovenia și Marcel Iorga-președintele juriului.
După participarea celor aproximativ 200 de concurenți, juriul a deliberat, iar printre câștigători s-au aflat și cei 4 concurenți de la Palatul Copiilor, astfel: Alexia Dudău și Miruna Lazăr-locul II, iar Briana Corlățan și Cosmina Donose-premiul I.
“Vreau să felicit în primul rând copiii, care s-au prezentat la înălțime și care au făcut față cu brio oboselii acumulate în ultimul timp. Noi în continuare ne pregătim de alte concursuri și bineînțeles fiind luna decembrie pregătim câteva spectacole frumoase, la care îi invităm pe toți vasluienii”, a precizat Alin Bulboacă.

Related Articles

Back to top button