ActualitateEducatieLocal

Patru premii pentru elevii vasluieni la Concursul Național de Biologie „George Emil Palade”

Elevii vasluieni au obținut rezultate remarcabile la Concursul Național de biologie „George Emil Palade”. Cei opt elevi vasluieni calificați la etapa națională au obținut patru premii, din care un premiu I, un premiu II și două premii speciale.

Performera a fost eleva Andreea Karla Nedelcu, de la clasa a VI-a, Şcoala Gimnazială ,,G.Tutoveanu” Bârlad”, unde este îndrumată de profesoara Ionela Robu.

Premiul II a fost obținut de eleva Olga Maria Butnaru, de la clasa a VIII- a, Școala Gimnazială ,,Mihai David”, Negrești, având ca profesor îndrumător pe Lăcrămioara Mihaela Mititelu.

Premii speciale au primit Andreea Ilinca Grosu, clasa a VI-a, Şcoala Gimnazială ,,Iorgu Radu” Bârlad, profesor îndrumător Nicoleta Gîndu, și Ingrid Ilinca Voicu, clasa a VII- a, Școala Gimnazială ,,Mihai David” Negrești, profesor îndrumător Lăcrămioara Mihaela Mititelu.

„Experiența competițională a participanților vasluieni, bazată pe curiozitate, interes, muncă susținută și perseverență a adus rezultate de excepție la etapa națională, care reprezintă baza unor evoluții în domeniul biologiei. Mulțumim pentru susținere tuturor colegilor implicați în organizarea și buna desfășurare a acestei importante competiții școlare! Felicitări, dragi elevi! Felicitări, stimați profesori și distinși părinți!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Etapa națională a Concursului Național de Biologie „George Emil Palade” s-a desfășuraț la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui și a reprezentat o nouă experiență interesantă și captivantă pentru elevii de gimnaziu pasionați de biologie. Concursul s-a adresat elevilor de la clasele gimnaziale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button