ActualitateLocal

Participare numeroasă la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului-concurs „Ritmurile Tinereții” de la Vaslui

În aceste zile are loc cea de-a 28-a ediţie a Festivalului de gimnastică şi dans „Ritmurile Tinereţii”, organizat de Casa de Cultură „Constantin Tănase” şi Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Sute de copii concurează pe durata a două zile, etalând costume viu colorate pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ţinută, cât şi prin dans.

Au prezentat tot felul de stiluri, de la gimnastică, continuând cu dans popular, clasic, dans modern, aerobic, ţigănesc, oriental, latino, până la rock & roll şi hip-hop.

„Suntem bucuroşi că putem duce mai departe tradiţia acestui concurs şi că elevii, profesorii, sunt în receptivi la acest eveniment. Ne bucură şi faptul că avem înscrise în concurs multe formaţii din mediul rural, semn că manifestarea noastră oferă acestor copii un spaţiu de desfăşurare şi afirmare accesibil. Este evident că juriul, format din profesionişti, va avea o sarcină grea. La final, vom oferi, pe secţiuni şi categorii de vârstă, 20 de trofee, iar toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button