Paradă militară impresionantă de Ziua Națională


Vasluienii au participat la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României și Centenarului Marii Uniri.
În Piaţa Centrului Civic din Vaslui, la statuia voievodului Ştefan cel Mare, autorităţile locale şi judeţene au rostit alocuţiuni şi au depus apoi coroane de flori, nu înainte ca fetele de la Corala Fantasia să intoneze Imnul de Stat al României.
A urmat o paradă militară de proporţii. Au defilat reprezentanţi ai unităţilor militare din Bârlad și blocul de defilare al Ministerului Afacerilor Interne, cu drapelul de luptă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, format din detaşamentele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, Serviciului Teritorial al Poliției de Fronieră.
Toate instituţiile prezente la defilare, la care se adaugă Penintenciarul Vaslui, Poliția locală Vaslui şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean, au participat la paradă cu vehiculele din dotare.
Manifestările au continuat cu arborea unui imens steag tricolor de către tinerii de la Ansamblul ”Hora Vasluiului”, urmat de un spectacol folcloric, amfitrioni fiind cei de la Rapsodia Vasluiului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *