Pagube provocate de ploile torenţiale în judeţul Vaslui

În judeţul Vaslui ploile torenţiale din ultimele săptămâni au provocat pagube în diferite zone. La Dragomireşti, de exemplu, mai multe drumuri au fost avariate.

O comisie a Prefecturii Vaslui evaluează pagubele înregistrate în judeţ în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale din ultima perioadă.

Dacă în nordul judeţului Vaslui, în comune precum Băceşti sau Todireşti, au fost afectate mai multe gospodării, în jur de 30 curţi, grădini şi inclusiv câteva locuinţe, în alte zone pagubele mai însemnate au fost în privinţa drumurilor deteriorate. La Dragomireşti, de pildă, peste 14 kilometri de drumuri au fost grav avariaţi. Fiind vorba despre o comună cu nu mai puţin de 11 sate componente situate în zone cu multe dealuri, circulaţia oamenilor, dar şi a vehiculelor a devenit extrem de dificilă.

Prefectul de Vaslui, Marcel Lăudatu, a spus că vor fi inventariate toate aceste pagube produse de ploile torenţiale în vederea acordăriii de sprijin financiar pentru persoanele fizice sau primăriile afectate de puhoae.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Bătrân transportat la spital cu o plagă înjunghiată

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din localitatea Stuhuleţ, comuna Berezeni, a fost …

77 de polițiști vasluieni au fost avansaţi în gradul profesional următor, de Ziua Poliţiei Române

Cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, Vineri, 24 martie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *