Tuesday , 31 January 2023, 12:39

(P) Cum se fabrică produsele din carne de pasăre marca Safir?

Pășim încrezători spre anul 30 de activitate în industria cărnii de pasăre. Pe 26 septembrie am împlinit 29 de ani și am sărbătorit acest fericit eveniment prin lansarea în grila de televiziune Discovery a primului film documentar în 2020 de tip „Cum se fabrică”, film cu informații de interes pentru cerințele actuale ale consumatorilor în căutare de carne de pasăre naturală și sănătoasă.

Primul film, Cum se crește un pui sănătos la Safir?, are la bază expresia după care ne ghidăm: „De la bob la consumator” – și prezintă imagini din fermele proprii, unde sunt crescuți puii cu o creștere lentă, informații despre cum și cu ce sunt hrăniți puii, condițiile și spațiile acestora de trai.

Cum se fabrică preparatele din carne de pui „Fomică?”, este destinat brandului de preparate și semipreparate „Fomică?”. Filmul are ca scop susținerea atributului unic al brandului: doar carne de pasăre și condimente 100% naturale.

Aflați aici mai multe informații despre filmele Safir și despre activitatea Grupului în industria cărnii de pasăre din România: www.safir.ro/ro/cum-se-fabrica

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *