Anunţuri

Ofertă de muncă, Germania – şofer autocamion

anofm-400x230
Agenţia Federală de Muncă – Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Hessa, ca reprezentant al angajatorului german compania HSV Systemverkehre GmbH, oferă 15 posturi de şofer autocamion.
Descrierea locului de muncă: Activitatea presupune transportul de bunuri către centrele de distribuţie. Comenzile noi vin în fiecare zi, iar bunurile trebuie să fie livrate într-un anumit interval de timp. De regulă, transportul se realizează pe timp de noapte.
Cerinţele locului de muncă: Permis de conducere categoria CE (fosta clasă 2), licenţă ADR şi tahograf digital; Constituie avantaj experienţa anterioară în domeniu; Aspect îngrijit, bune maniere, seriozitate la locul de muncă şi motivare.
Limbi străine: Cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 (scris şi vorbit)
Salariu: Salariul de bază este de 1900 euro brut/lună, la care se adaugă: – pentru lucrul de 24 ore – 24 euro net, pentru 14 ore – 12 euro net, pentru tura de 8 ore – 6 euro net; – pentru orele de noapte – 8,50 euro net/oră; – pentru lucrul în zilele de sâmbătă – 30 euro, pentru zilele de duminică – 50 euro net; – pentru zilele de sărbători legale – 75 euro net; – bonus pentru combustibil – max. 150 euro brut/lună.
Durata contractului: Contractul de muncă este permanent cu program normal de lucru.
Alte beneficii: Sunt posibile diverse alte indemnizaţii, în funcţie de modulul ales.
Mod de aplicare: Persoanele interesate, care corespund cerinţelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a-şi completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass şi Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunoştinţelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor participa la o selecţie care se va organiza în toamnă.
Termen limită pentru aplicare: 12.09.2016 .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button