Sport

Oaspeţi la antrenamentul lui HC Vaslui

hc-vaslui1
Un grup de copii cu cerinţe educaţionale speciale (CES) a participat la antrenamentul lui HC Vaslui de ieri dimineaţă. Micuţii au rezistat mai bine de o oră în tribuna polivalentei, aplaudând fiecare reuşită a jucătorilor de la şedinţa de pregătire. La finalul antrenamentului, aceştia au invadat terenul, dorinţa lor fiind de a pune mâna pe o minge de handbal. Primul contact nu a fost de bun augur, neînţelegând de ce mingile sunt lipicioase. ~n cele din urmă, copiii s-au integrat foarte bine printre jucători, care le-au arătat câteva scheme tactice. Unii au ţinut să arunce la poartă, ţinta fiind Tiberius Moldovanu. Nu a lipsit schimbul de pase, dar şi şedinţele pentru autografe. Ca amintirea să rămână pentru totdeauna, copiii au ţinut să se imortalizeze cu toată echipa.
Activitatea, intitulată “Mişcare şi voie bună”, face parte din proiectul Activ pentru viitor-servicii integrate oentru copiii cu CES din municipiul Vaslui”, fiind derulat de Asociaţia “Ecovas”, iar finanţarea este asigurată de Primăria şi Consiliul Local Vaslui.
Micuţii au promis jucătorilor că vor fi în tribună şi la meciul de miercuri, 31 august, ora 18.30, cu Potaissa Turda, contând pentru prima etapă a Ligii Naţionale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button