ActualitateLocal

O tânără de 18 ani a fost rănită în urma exploziei unei butelii în comuna Văleni

q
Astăzi, în jurul orelor 08.21, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane din localitatea Văleni.
La locul producerii evenimentului, s-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, pentru acordarea primului ajutor medical de urgență și transportul la o unitate spitaliceasă a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 19 ani, din localitatea Văleni, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare în urma exploziei unei buteli de aragaz.
Victima va fi transportată de urgență și în condiții de siguranță la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prezentând arsuri de gradui II pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul mânilor și picioarelor și arsuri de gradul I pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul feței și gleznei.
Explozia nu a fost urmată de incendiu, nefiind necesară intervenția unei autospeciale de stins incendii cu apă și spumă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button