EducatieLocal

O nouă promoţie şi-a luat “Rămas bun!”

curs-festiv1
O nouă generaţie de elevi ai Şcolii “Dimitrie Cantemir” Vaslui şi-a luat zborul către noi orizonturi. Conducerea gimnaziului vasluian a ţinut să-i cinstească în cadru festiv, strigând pentru ultima oară catalogul. Cei 29 de proaspeţi absolvenţi de clasa a opta au răspuns prezent, iar momentul festiv a fost unul încărcat de sentimente, nelipsind lacrimile de fericire, ţinând cont că dascălii acestei şcoli se despart de o altă generaţie promiţătoare.
“Este un moment emoţionant, ţinând cont că ne despărţim de o nouă generaţie de elevi. Suntem foarte bucuroşi că am ajuns la un capăt de drum cu ei. Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat şi de faptul că au fost elevii şcolii noastre. Sunt foarte mulţi copii cu rezultate foarte bune. Vreau să profit de acest moment şi să transmit mesajul meu părinţilor, care au fost întotdeauna alături de noi, iar rezultatele de anul acesta au fost dintre cele mai bune. Avem încredere în această generaţie la examenul de evaluare naţională”, a spus Petru Asmarande, directorul Şcolii “Dimitrie Cantemir” Vaslui.
Datorită rezultatelor excelente obţinute atât la învăţătură, cât şi la olimpiadele şi concursurile şcolare, şef de promoţie în acest an este Ştefania Ifode, care a terminat cei patru ani de gimnaziu cu media 9.93.
Ea a fost felicitată de conducerea şcolii, care nu i-a uitat pe elevii cu rezultate excelente la olimpiadele şi concursurile naţionale, toţi primind diplome de excelenţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button