ActualitateEducatieLocal

O nouă generație de decariști la Școala „Elena Cuza” Vaslui

Școala Gimnazială „Elena Cuza” Vaslui are parte de o generație de decariști. După ce anul trecut, gimnaziul vasluian avea 13 absolvenți care au terminat cu 10 pe linie, iar șapte dintre ei au fost declarați șefi de promoție, în acest an au existat șase elevi cu medii de 10, toți fiind declarați șefi de promoție.

Aceștia sunt Delia Ganea, Maria Bîrgău, Ioana Butnariu, Rachele Alessia Ghio, Matei Iacob-Solomon și Maria Ungureanu. Toți șase sunt elevi în aceeași clasă, unde l-au avut diriginte pe fostul inspector de matematică, Doru Remu Balan, care a afirmat că că a avut parte de „o generație de aur”.

„Sunt copii deosebiți, cu care puteai să lucrezi la nivel de liceu. Pe cei de acum i-am cunoscut când erau în clasa a VI-a, după ce am revenit la catedră. Le mulțumesc părinților, că au ales școala noastră, altfel nu aveam ocazia să avem încă o promoție de aur”, a spus Doru Balan.

Toți cei șase șefi de promoție au fost premiați în cadrul cursului festiv, unde au primit, totodată, și câte un premiu financiar din partea școlii și a Asociației de Tineret „Elena Cuza” Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button