ActualitateLocal

O mașină s-a izbit într-un cap de pod la Bârlad!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, pe strada Bariera Puiești.

La intervenție a participat și un echipaj aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani și o tânără în vârstă de 17 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism (taxi) răsturnat într-un șanț, după ce în prealabil lovise în cap de pod. Până la sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în interior au fost ajutate de ceilalți participanți la trafic.

Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de accidente, iar paramedicii au evaluat victimele și le-au acordat primul ajutor.

Fata în vârstă de 17 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, aceasta având un traumatism cranian și acuzând probleme respiratorii.

Conducătorul auto a refuzat transportul la spital. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii bârlădeni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button