O locuință cuprinsă de flăcări, de la un conflict între membrii unor familii din Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din cartierul Podeni, strada Ioan Slavici.

La sosirea echipajelor de intervenție, în zonă avea loc un conflict între membrii unor familii, astfel că a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

Locuința cuprinsă de flăcări și bunurile aflate în interior au fost degradate în proporție de peste 80%. Celelalte locuințe aflate în pericol au fost salvate. De asemenea, din locuința cuprinsă de flăcări a fost salvată și o pisică.

Nu au existat persoane rănite sau intoxicate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere. Circumstanțele acestei acțiuni intenționată sunt cercetate de reprezentanții Politiei Municipiului Bârlad.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *