ActualitateLocal

O junincă va oferită la Ziua comunei Gârceni

sorin-scutelnicu
Comuna Gârceni îmbracă haine de sărbătoare la acest sfârşit de săptămână. Cu mic cu mare, localnicii comunei şi nu numai, vor petrece duminică, 4 septembrie, alături de oaspeţii lor, de Ziua comunei. Spectacole de muzică şi dans, pentru toate gusturile, sunt doar câteva din surprizele pe care primăria Gârceni le-a pregătit oaspeţilor şi locuitorilor comunei.
Primarul Sorin Scutelnicu ne-a spus că primăria face toate eforturile pentru ca această sărbătoare să fie una reuşită, iar oamenii, indiferent de vârstă, să se distreze pe cinste.
“Sărbătoarea va începe la ora 12, cu muzică de fanfară, iar de la ora 13 vom aduce pe scenă pe cei mai merituoşi elevi din comună, pe care îi vom premia. Nici în acest an nu vom uita de cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Urmează un spectacol folcloric. Vom avea artişti cunoscuţi, dintre care îi amintesc pe Radu Ile, Nadia Duluman, Grigore Gherman, Cosmina Adam, Lili Ciortan şi alţii. Sperăm ca lumea să se simtă bine la noi, iar la sărbătoarea noastră îi aşteptăm pe toţi fii comunei şi nu numai”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.
Surpriza evenimentului o constă tombola cu premii. În acest an, autorităţile din Gârceni pun la bătaie o junincă, un ied şi un purcel, cei mai norocoşi plecând acasă cu aceste premii. Alături de primărie a venit şi firma Radical Grup cu alte premii la tombolă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button