ActualitateLocal

O femeie şi un bărbat din Bârlad, prinşi sub influenţa drogurilor la volan

Poliţiştii rutieri au prins, marţi, o femeie şi un bărbat care conduceau pe raza municipiului Bârlad sub influenţa drogurilor, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

‘Poliţiştii Biroului Rutier Bârlad aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Ardeal din municipiul Bârlad, au depistat în trafic şi oprit, pentru verificări, un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Bârlad. Întrucât conducătoarea auto depistată prezenta incoerenţă în vorbire, a fost testată cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamine. Ulterior, aceasta a fost condusă la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde i-au fost prelevate mostre biologice’, precizează un comunicat de presă transmis, miercuri, de IPJ Vaslui.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au oprit, pentru verificări, un autoturism care se deplasa din direcţia Grădinii Publice spre Centrul Civic, condus de către un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iana, stabilind că acesta ar fi consumat cannabis.

‘Din cauza comportamentului manifestat şi a modului de conducere, conducătorul auto depistat a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la cannabis. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism’, menţionează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Related Articles

Back to top button