ActualitateLocal

O bătrână a fost tâlhărită de telefonul mobil în Piața Traian din Vaslui

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, în luna mai 2023, în zona unei piețe din municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Vaslui au stabilit faptul că, pe 11 mai 2023, ora 11.30, în zona Piaței Agroalimentare Traian, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi distras atenția persoanei vătămate, femeie în vârstă de 75 de ani, din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, și i-ar fi sustras telefonul mobil.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 500 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 5 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 6 iunie 2023, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button