ActualitateLocal

O academie de fotbal din Chicago revine la Vaslui!

Vasluiul va găzdui în perioada 10-13 iulie o delegație a Academiei de fotbal IProSkills Chicago, condusă de vasluianul Cătălin Șerban.

Cei 40 de fotbaliști, 11 părinți și trei antrenori vor fi oaspeții Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

În această perioadă, delegația americană va concura la LPS Cup 2019, la trei categorii: 2006-2007, 2008 și 2009.

În afară de LPS Vaslui și IProSkills Academy, la turneu vor mai participa Didi Junior Iași, Real Junior Vaslui și Juniorul Bârlad.

“Suntem deja la a doua experiență. Sunt fericit să pot aduce americanii în România să le arăt frumusețea țării și bunătatea oamenilor, iar ei să înțeleagă diferite culturi și civilizații. Am ales România fiindcă e țara unde m-am născut și pe care o iubesc, iar după prima experiență copiii și părinții lor și-au dorit să meargă iar și să se bucure de tot ce înseamnă România. Copiii americani au legat prietenii cu cei români, au ținut legătura cu ei și își doresc să îi revadă”, a declarat Cătălin Șerban.

IProSkills Academy va veni în România în perioada 6-19 iulie, perioadă în care va vizita orașele Iași, Brașov, Pitești, Constanța și Bucuresti.

În afară de turneul de la Vaslui, americanii vor juca meciuri amicale cu echipele Politehnica Iași, NNN Făgăraș, Steaua București, Magic Iași, Corona Brașov, FC Voluntari și Farul Constanța.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button