“Nu tolerez indisciplina”, avertizează prefectul Isabel Bogdan

dsc_0407
Prefectul Isabel Bogdan a ținut să precizeze că pe durata mandatului, activitatea va fi direcționată în sprijinul cetățeanului, iar colaborarea cu aleșii locali, structurile MAI, serviciile deconcentrate și Consiliul Județean să fie excelentă.
”Nu tolerez indisciplina, nu tolerez nerespectarea termenelor la anumite lucrări și, mai ales, disprețul față de cetățean. Atât cât voi fi prefect vreau ca fiecare cetățean să fie tratat ca și cum ar fi părinții noștri. Voi fi garantul că lucrul acesta se va întâmpla. Fiecare cetățean care vine la Instituția Prefectului vrea să-i fie rezolvate problemele care le are. Sunt destule probleme, în special pe fondul funciar. Îmi doresc o colaborare bună cu aleșii locali, fiind cei care știu cel mai bine problemele fiecărui cetățean din comunitatea lor. Îmi doresc să asigur o colaborare și coordonare cu serviciile deconcentrate. Atunci când apare o problemă trebuie să o gestionăm cât mai rapid. Îmi doresc o colaborare operativă cu structurile MAI, Consiliul Județean. Pot spune că, în puținele zile de când sunt prefect, am o colaborare de excepție. Instituția Prefectului vreau să fie privită ca o echipă, care să fie în sprijinul cetățenilor. Atât cât vom fi în funcție, ne vom face treaba cu responsabilitate”, a precizat prefectul.
Pregătirile alegerilor parlamentare, pe ultima sută de metri
Legat de alegerile din luna decembrie 2016, prefectul Isabel Bogdan a menționat că în această perioadă se finalizează procedura de achiziție pentru tipărirea celor 862.508 buletine de vot.
”Așa cum este stabilit în calendarul electoral, Biroul Electoral de Circumscripție se va ocupa de tragerea la sorți a ordinii partidelor pe buletinele de vot, după care se va trece la tipărirea buletinelor. Procedura de achiziție pentru tipărirea buletinelor este în derulare, urmând ca, cel târziu până pe 26 noiembrie, să avem buletinele de vot imprimate. De asemenea, s-a dat ”Bun de tipar” pentru confecționarea ștampilelor de control pentru cele 525 de secții de votare din județul Vaslui. Pentru ca lucrurile, în ceea ce privește afișajul electoral, să fie clare și pentru a evita orice problemă în acest sens, la acest moment se centralizează dispozițiile primarilor privind stabilirea și asigurarea locurilor ce au ca destinație afișajul electoral. Toate aceste informații vor fi transmise catre Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui”, a declarat prefectul Isabel Bogdan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Puțini vasluieni vaccinați contra Covid-19

Cu 11,8% din populație vaccinară, județul Vaslui se află în coada clasamentului vaccinării, doar alte …

Doi vasluieni, care au aruncat deșeuri aiurea, prinși de polițiștii locali!

În ultimele zile, polițiștii locali au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează ilegal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *