Noul prefect al Vasluiului a depus jurământul

În această după amiază, noul prefect al județului Vaslui, Marcel Lăudatu, a depus jurământul de credință, preluându-și în mod oficial prerogativele de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Ceremonialul a avut loc în sala mare a Consiliului Județean, iar depunerea jurământului s-a făcut în sistem videoconferință.

”Numirea mea ca prefect implică multă responsabilitate, sunt atât de multe lucruri de făcut încât nici măcar nu știu unde e începutul. Am alături doi oameni cu multă experiență, oameni pe care se poate conta, care au cunoștințe ce pot fi valorificate. Alături de colegii din Prefectură, cred că vom putea duce la capăt sarcinile ce ne revin. Am vrea să aducem ceva suplimentar față de ceea ce s-a oferit până acum, pentru că fiecare zi trebuie să vină cu un plus de valoare. În cadrul instituției există oameni dedicați cărora le sunt recunoscător pentru faptul că au rămas în cadrul acestei instituții indiferent de cine e condusă, mă bazez profund pe activitatea și experiența acestora, precum și pe cei doi colegi subprefecți. Vom încerca să facem tot ceea ce ne stă în putere ca să aplicăm politica Guvernului, să ne asigurăm că cetățenii se simt în siguranță. Vom colabora cu celelalte instituții, serviciile deconcentrate, să găsim soluții cât mai bune pentru rezolvarea problemelor pe care le vom întâlni pe parcursul mandatului”, a declarat noul prefect al județului Vaslui în cadrul ceremoniei de învestire.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Polițiștii vasluieni prezenți la Festivalul „Motorfest” de la Bârlad

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți din cadrul …

Accident cu victime în zona Cișmeaua Moldovencei

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate la un accident …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *