ActualitateLocal

Nouă persoane cu COVID-19, decedate de la începutul săptămânii în judeţ

Nouă persoane infectate cu SARS-CoV-2 au decedat de la începutul acestei săptămâni în judeţul Vaslui, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Potrivit autorităţilor sanitare, în aceeaşi perioadă s-a înregistrat o creştere semnificativă a cazurilor noi de infectare, numărul persoanelor cu COVID-19 ajungând joi la 932, de la 738, câte erau luni, 20 septembrie.

”La începutul acestei săptămâni, la nivelul judeţului Vaslui erau în evidenţă 207 persoane internate la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ din Bârlad, 33 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi 498 de persoane pozitive aflate la domiciliu. Ultimele cifre raportate arată că numărul persoanelor internate la Bârlad a ajuns la 221, dintre care 201 pe secţii şi 20 la ATI, în Vaslui sunt în spital 61 de persoane infectate, dintre care 53 pe secţii şi 8 la ATI, în timp ce la domiciliu sunt înregistrate 650 de persoane pozitive”, au precizat reprezentanţii DSP Vaslui.

De la începutul pandemiei COVID-19, în judeţul Vaslui s-au înregistrat 531 de decese şi 16.190 de persoane infectate au fost declarate vindecate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button