EducatieLocal

Noi premii pentru Palatul copiilor Vaslui

diana ursulescu si daria cretu
La Roman a avut loc a V-a ediţie a Festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret “Luky Kids”. La acest concurs şi-au dat întâlnire nu mai puţin de 150 copii. Juriul a fost format din nume foarte importante în domeniul muzicii uşoare româneşti: Nicolae Caragea – compozitor, Viorel Gavrilă-compozitor, Liviu Manolache, actor şi organizatorul festivalului “Mamaia copiilor”, şi Stela Enache-interpretă de muzică uşoară, prezentator fiind cunoscutul actor şi om de televiziune Ovideiu Cuncea.
Printre concurenţii care au trecut de preselecţii s-au aflat şi două eleve care se pregătesc la Palatul Copiilor. Este vorba de Diana Maria Ursulescu, care a concurat la categoria de vârstă 8-9 ani, şi Daria Petrina Creţu, la categoria de vârstă 10-11 ani.
Şi de această dată elevele, pregătite la Cercul de muzică uşoară vocală şi intrumentală de prof.Alin Bulboacă, au reuşit să impresioneze juriul, obţinând două premii foarte frumoase şi muncite din greu. Trofeul categoriei 8-9 ani a fost obţinut de Diana Ursulescu, iar Daria Creţu a obţinut locul I.
“Ţinând cont de numărul mare de concurenţi şi de faptul că au fost copii foarte bine pregătiţI, sunt foarte fericit de rezultatele obţinute de aceşti doi copii minunaţi, care ne reprezintă cu cinste, mai ales că au primit şi foarte multe felicitări din partea juriului. În continuare ne pregătim să ne prezentam la fel de bine la concursurile care urmează în lunile mai şi iunie. Pe 2 mai vom avea un prim concert în Parcul Copou, unde vă aşteptăm cu drag”, a spus Alin Bulboacă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button